Przejdź do głównej zawartości

Co się dzieje po zakończeniu okresu testowego?

Napisane przez Natalia Iwańska

Wstrzymana zostaje możliwość wysyłania nowych ofert i dostęp do ich szczegółowych statystyk. Twoje konto nie zostaje usunięte i wszystkie dane pozostają bezpieczne. Nie tracisz także dostępu do statystyk ofert wysłanych w czasie okresu testowego - pozostają one dostępne po zalogowaniu się do konta.

Do korzystania z Sellizera możesz wrócić w każdej chwili - wystarczy, że zalogujesz się do swojego konta i wybierzesz pakiet najlepiej dopasowany do Twoich potrzeb.
​


Po więcej skontaktuj się za pośrednictwem chatu, maila: [email protected] lub formularza.
​
​

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?