Po zakończeniu okresu próbnego nie będzie można już wysyłać ofert. Twoje konto nie zostanie usunięte, a wszystkie dane pozostaną bezpieczne. Zachowasz również dostęp do statystyk dotyczących ofert wysłanych w okresie próbnym – będą one dostępne po zalogowaniu się na konto. W dowolnym momencie możesz wznowić korzystanie z usługi, wykupując wybrany plan.
Po więcej skontaktuj się za pośrednictwem chatu, maila: [email protected] lub formularza.
Czy po zakończeniu okresu próbnego stracę swoje dane?
Napisane przez Natalia Iwańska