Przejdź do głównej zawartości

Czy jest możliwość „zamrożenia” konta?

Napisane przez Natalia Iwańska

Nie ma takiego mechanizmu. Jeżeli planujesz przerwę w korzystaniu z Sellizera możesz zrezygnować z przedłużania abonamentu na ten okres. Konto stanie się nieaktywne, ale wszystkie Twoje dane pozostaną bezpieczne i nie stracisz dostępu do swojego konta i ofert. W każdej chwili będziesz mógł wrócić do korzystania z niego poprzez zalogowanie i opłacenie wybranego przez siebie planu.


Po więcej skontaktuj się za pośrednictwem chatu, maila: [email protected] lub formularza.
​
​

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?