Po usunięciu członka zespołu jego konto w Sellizer zostaje trwale usunięte, a wszystkie jego oferty wraz ze statystykami i kontaktami zostają przepisane na konto administratora zespołu.
Po więcej skontaktuj się za pośrednictwem chatu, maila: [email protected] lub formularza.
Co dzieje się w momencie usunięcia członka z zespołu?
Napisane przez Natalia Iwańska