Przejdź do głównej zawartości

Czy po zakończeniu okresu testowego moje konto zostanie usunięte?

Napisane przez Natalia Iwańska

Nie, po zakończeniu okresu testowego wstrzymana zostanie możliwość wysyłania nowych ofert. Twoje konto nie zostanie usunięte i wszystkie dane pozostaną bezpieczne. Nie stracisz także dostępu do statystyk ofert wysłanych w czasie okresu testowego - pozostają one dostępne po zalogowaniu się do konta.

Do korzystania z Sellizera możesz wrócić w każdej chwili - wystarczy, że zalogujesz się do swojego konta i wybierzesz pakiet najlepiej dopasowany do Twoich potrzeb.

Jeśli chcesz aby Twoje konto po zakończeniu okresu testowego zostało usunięte, skontaktuj się z nami.


Po więcej skontaktuj się za pośrednictwem chatu, maila: [email protected] lub formularza.
​
​

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?