Zaloguj się na konto, na którym rozpoczęto subskrypcje.
Przejdź do panelu "Płatności".
W zakładce "Twój plan" wybierz opcję "Wyłącz automatyczne płatności".
Gotowe, twoja subskrypcja została anulowana. Nie pobierzemy już żadnych kolejnych płatności z Twojej karty, a z planu możesz korzystać do końca opłaconego okresu.
Co z kartą?
Kartę możesz usunąć z Sellizera dopiero po wygaśnięciu planu. Nie musisz jednak tego robić: po wyłączeniu automatycznych płatności karta nie zostanie już obciążona.
Po więcej skontaktuj się za pośrednictwem chatu, maila: [email protected] lub formularza.
